Top

Verzenden en betalen

Verzenden en betalen

Hoe kan ik betalen? 

Je kunt bij ons veilig betalen met Ideal , Paypal, Mr Cash Bancontact, creditcard en per bankoverschrijving (op aanvraag). Ook betalingen vanuit Frankrijk en Duitsland zijn mogelijk.

Vanaf welk bestelbedrag zijn de verzendkosten gratis?
Vanaf €75 worden er géén verzendkosten in rekening gebracht. Deze aanbieding geldt alleen binnen Nederland.

Binnen hoeveel dagen wordt mijn bestelling geleverd ? 
Wij streven altijd naar 1 werkdag. Maar uiterlijk 4 werkdagen.

Leveren jullie ook in het buitenland ? 
Wij leveren aan alle landen in de wereld.

Kan ik mijn pakket ook volgen ? 
De meeste pakketten worden bij ons verstuurd via DHL Parcel. De kosten hiervoor bedragen €4,95. Voor pakketzendingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten €8,95. Naar andere landen liggen de kosten hoger.

Op het moment van versturen mailen wij u een track & trace nummer. Soms belandt deze mail in uw spamfolder.

Stuur gerust een mail naar sales@aegoodies.nl als u alsnog graag wilt weten waar het pakje zich precies bevindt. We zullen u binnen 24 uur op de hoogte brengen van de verzendstatus. 

Ik ben meestal niet thuis, en nu?
De bezorger doet 3 bezorgpogingen. Als de bezorger bij u aan de deur komt en u bent niet thuis, dan zal hij bij ieder bezoek een briefje achterlaten.

Met dit briefje kunt u een nieuwe afleverafspraak maken, óf ervoor kiezen uw pakje af te halen bij het dichtstbijzijnde DHL servicepunt. Je kunt je bestelling dan binnen een redelijke termijn met legitimatiebewijs afhalen. 

Ook kunt u in het bestelformulier bij opmerkingen aangeven dat u het graag bij een parcelshop wilt bezorgen. U kunt niet zelf bepalen bij welke, maar we zullen de dichtstbijzijnde uitkiezen.

Bekijk ons gehele assortiment hier of ga terug naar de homepage.