Top

Oral Rinse Dry Mouth

 • Oral Rinse Dry Mouth
 • Oral Rinse Dry Mouth
 • Oral Rinse Dry Mouth
 • Oral Rinse Dry Mouth
rating 5
(5 / 3 Reviews)
14,95


TheBreathCo Dry Mouth Rinse is een geheel vernieuwd en uniek spoelmiddel tegen droge mondklachten, dat veel verder gaat dan het enkel kunstmatig aanbrengen van hydraterende stoffen. The Breath Co. doet wat andere middelen niet doen; het aanpakken van de oorzaak in plaats van enkel symptoombestrijding.

The Breath Co. Dry Mouth Mondwater bestaat uit een combinatie van verzachtende en hydraterende ingrediënten tezamen met een plantaardig extract dat de mondholte stimuleert meer van haar eigen speeksel aan te maken.

 • natuurlijke stimulator van speekselklieren
 • kalmeert en bevochtigt (geïrriteerde) mondweefsels 
 • PH-stabiliserend 
 • Antibacteriële werking 
 • Bestel er 2 voor 27,50€
 • Vandaag besteld morgen in huis

De meeste doorsnee (commerciële) middelen houden zich enkel bezig met het bevochtigen van de weefsels door het toevoegen van kunstmatige saliva, maar vergeten daarbij de oorzaak aan te pakken: Er blijft een onvoldoende aanmaak van natuurlijk speeksel.

Het is TheBreathCo na jaren van onderzoek gelukt een antibacteriële formule te creëren met kalmerende en hydraterende enzymen waarbij tegelijkertijd óók de speekselklieren op een natuurlijke manier worden gestimuleerd extra speeksel aan te maken. En dit allemaal zónder de ph-waarde te verstoren.

De 5 stappen aanpak bij monddroogheid

 1. Poets de tanden met The Breath Co. tandpasta 
 2. Spoel de mondholte na met The Breath Co. Dry Mouth Oral Rinse
 3. Gelieve niet naspoelen met water en een half uur niet eten.
 4. Neem om de 4 uur een The Breath Co. Mouth Wetting Lozenge
 5. Drink overdag voldoende water en minder koffie


Ingrediënten
Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xylitol, Sodium Benzoate, Mentha Piperita Oil, Parfum, Citrus Limon Peel Oil, Lysozyme, Amylase, Papain, Amyloglucosidase, Serralysin, Lactoferrin, Maltodextrin, Spilanthes Acmella Flower Extract, Propylene Glycol, Sodium Citrate, Cinnamal, Citral, Limonene

Vul 1 dopje met mondwater en spoel minstens 2 minuten lang. 

Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

rating 5 Goed, na het spoelen een flinke tijd lang geen droge mond en de smaak is echt verslavend. Er zit niks aan prikkende stofjes in wat ik veel fijner vindt omdat mijn mond al zo geïrriteerd is.

rating 5 Beste Breathco. Als ik hiermee spoel dan krijg ik ineens een stortvloed aan speeksel door mijn bakkes, best fascinerend eigenlijk hoe het lichaam kan reageren op een spoelmiddel :)


rating 5 Dit mondwater is gek genoeg echt werkzaam tegen een droge mond. Mijn speekselklieren werken beterna het spoelen. Het blijkt dat er een plantaardig bestanddeel in zit, wat aanzet tot het produceren van speeksel. Voor mij is dit een blijvertje.

Reactie The Breath Co.: Dag Genevieve, bedankt voor je positieve reactie. Erg fijn dat het zo goed bevalt. Spread the word zou ik zeggen :) Hartelijke groet, The Breath Co.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code