Top

Oral Rinse Regular

Nieuw
 • Oral Rinse Regular
 • Oral Rinse Regular
 • Oral Rinse Regular
rating 5
(5 / 7 Reviews)
14,95


The Breath Co. Mondwater is dit jaar in Amerika niet zomaar voor de tweede keer op rij verkozen tot beste mondwater (op basis van maar liefst 390.000 reviews).

 • Helpt direct tegen slechte adem, minstens 12 uur lang
 • Voorkomt tonsilstones, tongaanslag, ochtendadem en een vieze smaak in de mond  
 • Bijt niet, prikt niet en droogt niet uit
 • Versterkt tandvlees en beschermt het gebit tegen bacteriën  
 • Bestel er 2 voor €27,50 en 4 voor €50

Voorkom een slechte adem door te spoelen met The Breath Co. Oral Rinse, nadat je je tanden hebt gepoetst met The Breath Co. Toothpaste. Het mondwater is verrijkt met Oxyd8, een krachtige zuurstofformule, dat in staat is om stinkende ademgassen veroorzaakt door anäerobe bacteriën om te zetten in een neutrale, frisse adem. 

Tegelijkertijd worden de bacteriën aangevallen die zorgen voor een vieze mondsmaak, tongaanslag, tonsilstones, gaatjes en ontstoken tandvlees. 

Gebruiksaanwijzing 

Gebruik The Breath Co. Oral Rinse 2 tot 3 keer per dag. Vul 1-2 dopjes met mondwater en gorgel zo ver mogelijk achterin de keel door tijdens het spoelen de tong uit te steken. Houd dit zo lang mogelijk vol, maar op zijn minst 30 seconden. Spuug het daarna uit. 

Vul het dopje wederom met The Breath Co. Oral Rinse en spoel de gehele mondholte. Houd dit minstens 45 seconden vol. Hoe langer je spoelt, des te meer bacteriën geconfronteerd worden met de Oxyd8 formule. 

Het beste te gebruiken in combinatie met The Breath Co. Toothpaste. Het mondwater verliest zijn effectiviteit, wanneer er andere tandpasta's gebruikt worden met bijvoorbeeld sodium lauryl sulfaat  

 • Aanbevolen door tandartsen
 • Stopt een droge, plakkerige mond
 • Helpt ook bij knoflook- en uienadem
 • Bevat geen alcohol en geen kunstmatige kleur of smaakstoffen
 • Niet zure, PH neutrale formule 

5 stappen aanpak tegen slechte adem 

De 5 stappen aanpak voor een schone tong en frisse adem.

 1. Poets de tong met een tongreiniger en The Breath Co. tandpasta  
 2. Poets de tanden en spoel de mondholte na met The Breath Co. Oral Rinse 
 3. Optioneel: Bij overmatige neusslijm of verkoudheid, druppel enkele Nasal Sinus Drops in de neusgaten en laat de formule richting de amandelcrypten glijden. 
 4. Druppel vervolgens enkele PowerDrops achter op de tong. 
 5. Houd overdag de mondholte gehydrateerd en zuurstofrijk met The Breath Co. Lozenges of kauwgom.

Ingrediënten: 

Purified Water, OXYD-8 (Dr. Katz's patented version of ClO2), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Sodium Bicarbonate, Sodium Benzoate, Essential Oil of Peppermint, Sodium Hydroxide. Inhoud 500 ML

Bevat geen Alcohol, Saccharin, Sodium Lauryl Sulfate, Benzalkonium Chloride (an allergen) 


Reviews (7)
rating 5 (5 / 7 Reviews)

rating 5 I lovveee dit product ik ben er zo blij mee ik zal altijd dit product blijven kopen hopelijk zal the breath co in heel Nederland in alle drogisteren verkrijgbaar worden dat zou fijn zijn! Ik kan zeggen dat het 100% werkt en zal never nooit meer iets anders gebruiken dank je wel Dr Katz
Liefs L.

rating 5 getipt door mijn tandarts! Top spoeling - geen droge mond meer en stinkende adem is foetsie, precies dat had ik dus nodig. kunnen jullie ook voordeelpakketten aanbieden?

rating 5 Goedendag. Ik gebruik deze producten inmiddels al ruim 15 jaar en nog iedere dag is het een feestje om mijn tanden te poetsen en te spoelen. Ik spoel het niet na met water en dan voelt het heerlijk hydraterend aan, een soort kuuroord voor mijn mond :) Ik was even bang dat Tetrobreath er mee op ging houden daar ik het nergens meer kon krijgen. Maar goed jullie waren dus bezig met een verandering! Erg blij mee, ik vind de producten zelfs nog beter geworden, het assortiment is ook flink uitgebreid. Hartelijke groet, Gerardus uit Joure.

rating 5 Fijn spoelmiddel, zachte smaak geen prikkende stoffen.

rating 5 Beste mensen van The Breath Co. / Therabreath

Ik heb de producten van jullie geprobeerd. In het begin vond ik het een gewaagde aankoop, want het is veel geld (35 eurootjes voor het slechte adem pakket). Maar tot mijn verbazing! het product werkte bij mij. Niet gelijk de eerste dag maar na enkele dagen merkte ik dat ik een minder vervelende mondsmaak/geur had. Zelfs na een avond stappen sta ik de volgende dag niet op met een vieze smaak in mijn mond. Helaas is de voorraad nu weer op. dus ik meur weer enorm uit mijn bek!! Dus ik kan jullie het product aanraden ik heb me een pakket gekocht voor 35 euro daarin zit tandpasta , mondwater en tongrieniger dit is excusief verzending!!!

grt Tom

rating 5 Shit mensen, dit werkt! Geur kwam uit amandelen bij mij, soms van die immens stinkende keelbrokjes kwamen daar uit. Ze lijken niet meer terug te komen, al na twee weken merkte ik er weinig tot niets meer van.

rating 5 Het is wat aan de dure kant vind ik persoonlijk, maar dit is een heel fijn spoelmiddel. Ik heb normaal vaak last van slechte adem en het is na twee weken echt minder geworden, mijn partner ruikt zelfs helemaal niets meer. Spoel goed achterin de keel, door tijdens het gorgelen je tong uit te steken. Niet direct naspoelen met water. Dat werkt bij mij het best. Liefs F.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code