Top

Powerdrops Tongue

 • Powerdrops Tongue
rating 5
(5 / 1 Reviews)
14,95


Niet zomaar worden dit POWERDROPS genoemd. Het aanbrengen van slechts een paar druppels op de achterkant van de tong pakt zelfs de hevigste vorm van slechte adem aan. The Breath Co. Plus Power Drops zijn speciaal ontworpen voor het elimineren van slechte ademgassen veroorzaakt door tongbacteriën.

 • Verhelpt slechte adem vanaf de tong
 • Voorkomt een vieze smaak in de mond
 • Sterk geconcentreerde Oxyd8 formule 
 • Neutraliseert stank veroorzakende bacteriën 
 • Bestel er 2 voor €27,50

Eén van de grootste veroorzakers van slechte adem is de tongbacterie die zich heeft verstopt tussen de weefsels van de tong. In deze 'groeven' wordt mondafval afgebroken en omgezet in stinkende gassen. Door de tong te voorzien van de krachtige Oxyd8 Formule van de Powerdrops, wordt dit proces onmogelijk gemaakt.

Gebruiksaanwijzing

Breng enkele druppels aan op de achterkant van de tong. Gebruik het zo vaak als nodig.

De 5 stappen aanpak voor een schone tong en frisse adem

 1. Poets de tong met een tongreiniger en The Breath Co. tandpasta 
 2. Spoel de mondholte na met The Breath Co. Oral Rinse
 3. Optioneel: Bij overmatige neusslijm of verkoudheid, druppel enkele Nasal Sinus Drops in de neusgaten en laat de formule richting de amandelcrypten glijden.
 4. Druppel vervolgens enkele PowerDrops achter op de tong.
 5. Niet naspoelen met water en gelieve een half uur niet eten of drinken.


Ingrediënten 

purified water, highly concentrated OXYD-8 (stabilized ClO2), tea tree oil, zinc gluconate, essential oils of peppermint and spearmint, xylitol, sodium benzoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, sodium bicarbonate

Bevat geen: Alcohol, Saccharin, Sodium Lauryl Sulfate, Benzalkonium Chloride


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Het is niet zo'n groot flesje maar je doet er wel heel lang mee. Ik schraap altijd eerst mijn tong met een tongschraper en the breath co tandpasta, als ik klaar ben druppel ik slechts een paar powerdrops zo ver mogelijk achter op mijn tong. Ik ervaar direct een super fris smaakje, een schone roze tong en een prettig adembriesje. Ik ben niet alleen maar positief: Een groot nadeel vind ik wel dat jullie producten nog niet in de winkel liggen, scheelt me een berg aan verzendkosten. Groetjes Ingrid

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code