Top

FAQ productgebruik

Hoe vaak moet ik de mondproducten van The Breath Co. gebruiken?

Antwoord: De enige effectieve manier om de bacteriën die een slechte adem veroorzaken écht aan te pakken, is door iedere twaalf uur de producten van The Breath Co. te gebruiken. De bacteriën vermeerderen zich namelijk iedere tien tot twaalf uur. Wacht je te lang met het gebruik van de producten, dan kunnen ze zich weer ongebreideld gaan vermeerderen. Gebruik bijvoorbeeld ’s ochtends de tandpasta en ’s avonds het mondwater.

Het mondwater van The Breath Co. geeft geen brandend gevoel. Werkt het dan wel?

Antwoord: Jazeker. Dat brandende gevoel bij andere mondwaters komt meestal door een kleine hoeveelheid alcohol die aanwezig is. Alcohol is erg agressief. Het doodt bacteriën, maar verstoort zeker op de lange termijn juist het evenwicht in de mond. Daarom kiezen wij ervoor geen alcohol te gebruiken in onze mondproducten.

Product tip:

De producten van The Breath Co. gebruiken actief zuurstof als effectief bestanddeel tegen schadelijke, stinkende bacteriën. Deze bacteriën leven graag onder zuurstofarme omstandigheden en kunnen daarom bijzonder slecht tegen dit zuurstof. Het is een natuurlijke en veilige manier om de mond grondig te reinigen.

Wat is de beste manier om te beginnen met producten van The Breath Co.?

Antwoord: Wil je een frisse adem en schone mond, dan kun je het beste beginnen met The Breath Co. tandpasta en mondwater. Gebruik beide producten twee keer per dag gedurende tenminste een maand en je merkt duidelijk het verschil: een frissere, schonere mond.

Ik gebruik The Breath Co. mondwater voor de eerste keer, maar krijg een vreemde smaak in mijn mond. Wat is dit?

Antwoord: Het kan voorkomen dat de smaak in de mond tijdelijk veranderd wanneer er wordt begonnen met het gebruik van het mondwater. Dit is tijdelijk en niet schadelijk. Vind je de smaak erg onprettig, dan kun je wat bakpoeder op een tandenborstel doen en deze zachtjes over de tong wrijven. Doe dit twee keer per dag gedurende enkele dagen. Hierna is de smaak definitief weg.

Waarom mag ik mijn mond niet met water spoelen nadat ik de producten van The Breath Co. gebruikt heb?

Antwoord: De tandpasta en mondwater van The Breath Co. werken samen om de bacteriën die de slechte adem veroorzaken aan te pakken. Om deze samenwerking goed te laten verlopen, is het belangrijk dat één van de twee niet vroegtijdig wordt weggespoeld. Spoel je na het tandenpoetsen je mond met water, dan is dit wel het geval. Het gevolg is dat de resultaten kunnen tegenvallen. 

Kan ik doorgaan met het gebruik van mijn eigen tandpasta en mondwater samen met die van The Breath Co.?

Antwoord: Nee, dat raden we sterk af. Veel van deze producten bevatten bijvoorbeeld een zeep voor het schuimeffect of alcohol om het brandende gevoel te creëren. Tegelijkertijd zijn dit ook stoffen die op de lange termijn de problemen juist verergeren, waardoor ook de resultaten van de mondproducten van The Breath Co. achterblijven of zelfs afwezig zijn.


 

Oral Rinse Regular
Nieuw

Oral Rinse Regular

€ 14,95
Toothpaste Regular
Nieuw

Toothpaste Regular

€ 13,95