Top

Over de fabrikant

In Amerika worden jullie producten verkocht onder de naam TheraBreath, daarvoor was het TetroBreath en nu ineens The Breath Co. Waarom zo verwarrend?
Vanwege rechten mogen er in Europa geen producten meer worden verkocht onder de naam TheraBreath (lijkt teveel op een merknaam uit Duitsland). 

Voorheen werd Therabreath in Europa verkocht onder TetroBreath, een Duitse distributeur. Daar het contract met de TetroBreath is beëindigd, is de naam inmiddels veranderd naar The Breath Co. 

Waar worden de producten van The Breath Co. geproduceerd?

Antwoord: Alle producten van The Breath Co. worden geproduceerd in de Verenigde Staten in faciliteiten die voldoen aan alle strenge eisen van de Amerikaanse wet omtrent kwaliteit en hygiëne.

Hoe lang bestaan de producten van The Breath Co. al?

Antwoord: In 1992 begon de oprichter van TheraBreath, het bedrijf dat de producten produceert, met het maken van de producten tegen een slechte adem. In 1993 werden de producten voor het eerst bij tandartsen verkocht en in 1995 in de meeste apotheken. Inmiddels zijn de producten wereldwijd verkrijgbaar, met The Breath Co. als aanbieder in Nederland.

Zit er garantie op de producten van The Breath Co.?

Antwoord: Ja, er wordt je gegarandeerd dat je volledig tevreden zult zijn met de producten van The Breath Co.. Is er een probleem, neem dan contact met ons op om het probleem te bespreken en eventueel je geld terug te krijgen.

Ik heb het idee dat de tandpasta van The Breath Co. niet gelijk is aan de tandpasta van Tetrobreath. Hoe kan dit?

In de regel is het product identiek. De nieuwe tandpasta bevat exact dezelfde ingrediënten in dezelfde concentratie. Daaraan zijn zelfs nog extra ingrediënten toegevoegd waardoor de werking nog beter is geworden. De formule is door de jaren heen doorontwikkeld. En uiteraard bestaat er dan een kans dat niet alle consumenten kunnen wennen aan de vernieuwde samenstelling.  

De tandpasta van The Breath Co. schuimt minder dan de tandpasta van Tetrobreath
Dat het minder schuimt is juist wat de fabrikant eigenlijk graag wil. Schuimende tandpasta’s geven de klant het idee dat het werkt, maar hebben eigenlijk verder geen functie. Hoe meer het schuimt en prikt des te sneller de mond uitdroogt na het poetsen. De oude Tetrobreath schuimde ook minimaal ten opzichte van de reguliers tandpasta’s. De nieuwe tandpasta is niet per se dunner, maar voelt wel wateriger aan de in mond en heeft juist daardoor een sterker hydraterend effect. Oral Rinse Regular
Nieuw

Oral Rinse Regular

€ 14,95
Toothpaste Regular
Nieuw

Toothpaste Regular

€ 13,95