Top

Nasal Sinus Drops

  • Nasal Sinus Drops
rating 5
(5 / 1 Reviews)
14,95


Het gebruik van The Breath Co. Nasal Sinus Drops helpt op een krachtige manier mee in de strijd tegen slechte-adem-bacteriën die zich bevinden in de lastig bereikbare gebieden zoals de sinussen, amandelcrypten, achterkant van de tong en keelholte.

The Breath Co. Nasal Sinus Drops:

✔️Neutraliseert slechte adem vanuit de keel, amandelen en sinussen

✔️Elimineert tonsilstones 

✔️Helpt tegen een vieze mondsmaak

✔️Bereikt lastige probleemgebieden

✔️Ideaal voor mensen met allergieën, overmatig slijm en post nasal drip

Tijdelijk: bestel er 2 voor €25

Hoe werkt het?

Bacteriën in de amandelen, sinussen en op  de tong gebruiken eiwitten uit neusslijm als brandstof en laten afvalproducten achter zoals tonsilstones en slechte ademgassen. De speciaal ontworpen Oxyd8® concentratie maakt de amandelcrypten en holtes vrij van viezigheid en vervelende geuren. 

Breng zo vaak als nodig enkele druppels aan in beide neusgaten en laat de Oxyd8 Formule rustig via de sinussen richting de achterkant van de tong en de keelamandelen glijden. De antibacteriële druppels helpen mee in het elimineren van bacteriën en tonsilstones terwijl ze tegelijkertijd de stinkende geur omzetten in een neutrale geur. Proef en ruik het verschil!

Gebruiksaanwijzing 

  1. Goed schudden voor gebruik
  2. Snuit eerst de neus
  3. Buig het hoofd iets naar achteren en druppel 3 tot 4 drops in ieder neusgat. 
  4. Laat de formule minstens 2 minuten langzaam langs de probleemgebieden sluipen.
  5. Probeer na gebruik het snuiten van de neus minstens 5 minuten uit te stellen 
  6. Herhaal zo vaak als nodig
  7. Het beste te gebruiken in combinatie met het slechte adem pakket.

Ingrediënten 

Purified Water, Xylitol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Concentrated OXYD-8? (Proprietary stabilized Oxychlor compounds), Flavor, Sodium Benzoate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium BicarbonateReviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Tristan (10-06-2017) rating 5 Het heeft even geduurd, maar erg fijn dat ze weer beschikbaar zijn, ik maakte me al ongerust ;). Een van de weinig écht effectieve middelen tegen ademklachten, pakt de geur aan vanuit mijn sinussen, geen enkel ander product bereikt dit gebied.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over