Top

Chewing Gum

 • Chewing Gum
 • Chewing Gum
 • Chewing Gum
 • Chewing Gum
rating 5
(4.7 / 3 Reviews)
4,95
Product is niet meer leverbaar


Tot voor kort was er enkel kauwgom verkrijgbaar dat zich puur richtte op het maskeren van de ademgeur. Sinds de komst van The Breath Co. Chewing Gum wordt nu ook de oorzaak aangepakt.

The Breath Co. Chewing Gum is verrijkt met actief zuurstof, xylitol en zink. Een formule dat erop gericht is om de VZV's (stinkende zwavelverbindingen) aan te pakken en tegelijkertijd de mondholte te hydrateren waardoor de kans vermindert op vele mondproblemen zoals xerostomie, slechte adem, tongaanslag, gaatjes en tandsteen.

The Breath Co. kauwgom is tegelijkertijd effectief tegen slechte adem door knoflook, uien, roken en koffie. De natuurlijke zuurstofingrediënten verfrissen de mond direct en wint het vertrouwen terug in uw ademkwaliteit.

 • Zeer fijne smaak
 • Verhelpt slechte adem direct 
 • Verlicht droge mondklachten 
 • Professionele formule 
 • Bestel er 6 voor €20


Totale aanpak tegen slechte adem

 1. Poets de tong met een tongreiniger en The Breath Co. tandpasta  
 2. Poets de tanden en spoel de mondholte na met The Breath Co. Oral Rinse 
 3. Optioneel: Bij overmatige neusslijm of verkoudheid, druppel enkele Nasal Sinus Drops in de neusgaten en laat de formule richting de amandelcrypten glijden. 
 4. Druppel vervolgens enkele PowerDrops achter op de tong. 
 5. Houd overdag de mondholte gehydrateerd en zuurstofrijk met The Breath Co. Lozenges of kauwgom.

Ingrediënten 

Sorbitol, gum base, sodium bicarbonate, maltitol syrup, xylitol, natural flavors, glycerine, dicalcium phosphate, calcium peroxide, zinc gluconate, titanium dioxide, citric acid, fumaric acid, acesulfame-K, resinous glaze, carnuba wax and BHT (to maintain freshness). 10 stuks.

Bevat geen suikers, aspartaam of sacharine 

Gebruiksaanwijzing

Kauw op 1-3 kauwtabletjes zo vaak als nodig voor het behoud van frisse adem en het stimuleren van de speekselproductie. De kauwgom werkt lang door ook wanneer de smaak minder is na een tijdje kauwen.


Reviews (3)
rating 5 (4.7 / 3 Reviews)

rating 5 I loveeee this product ♡♡

rating 4 Goed!

rating 5 Ik gebruik dit product al langer dan een jaar en het bevalt uitstekend. Geen andere kauwgom geeft me meer vertrouwen in mijn adem. Kleine tip; neem er niet teveel, je weet wat daar van komt :)

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code