Top

DR KATZ

Dr. Harold Katz is eigenaar van The California Breath Clinics en oprichter van de exclusieve mondverzorgingslijn TheraBreath, in Europa verkocht onder de naam The Breath Co. 

Dr Katz, ook wel bekend als de "slechte adem goeroe" vanwege zijn vele optredens in grote Amerikaanse televisieshows, is een internationaal erkend expert op het gebied van orale ongemakken zoals slechte adem, smaakverandering en amandelstenen. Inmiddels heeft hij miljoenen mensen over de hele wereld geholpen met het verhelpen van slechte ademklachten.

De dochter van de DR. Katz kampte lange tijd met slechte adem en het lukte haar maar niet om er vanaf te komen. De standaard producten bleken haar ademkwaliteit juist te verslechteren en ondanks dat ze veelvuldig poetste en floste, het probleem bleef bestaan. Dit kon Dr. Katz niet accepteren en startte zijn eigen onderzoek.

Vanwege zijn achtergrond als bacterioloog, ontdekte DR. Katz al gauw dat slechte adem niet te maken heeft met de spijsvertering (waar in die tijd door de grote jongens flink mee werd geadverteerd) het zijn juist de anaerobe bacteriën die slechte ademgassen produceren vanaf de achterkant van de tong en in de keelholte.


Met deze vernieuwde kennis in zijn achterhoofd, ging DR Katz aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe formule. De formule moest erop gericht zijn om slechte ademgassen (geproduceerd door anaerobe bacteriën) uit te schakelen. En het lukte hem!

In 1993 werd zijn eerste California Breath Clinic geopend. Hij behandelde patiënten die last hadden van slechte adem, smaakverstoring, tonsilstones en monddroogheid. Klinische tests wezen uit dat bij 98% van de patiënten die werden behandeld met The Breath Co. producten, de ademgeuren als gevolg van anaerobe bacteriën volledig verdwenen waren.


Al sinds 1994, heeft niemand meer mensen geholpen in de strijd tegen ademklachten dan DR. Katz. Tienduizenden patiënten zijn succesvol behandeld in zijn California Breath Clinics. Nu The Breath Co. producten vrij verkrijgbaar zijn, wonnen miljoenen mensen het vertrouwen terug in de ademkwaliteit. 


Oral Rinse Regular
Nieuw

Oral Rinse Regular

€ 14,95
Toothpaste Regular
Nieuw

Toothpaste Regular

€ 13,95